Collectebonnen
Voor de collecten in de kerkdiensten kan er gebruik gemaakt worden van collectebonnen.
Deze bonnen zijn niet alleen geldig in onze eigen kerk, maar in alle kerken die aangesloten zijn bij de Streekgemeente Oost-Groningen (de protestante gemeenten van Meeden, Midwolda, Reiderland, Scheemda en Winschoten).

Er gaan 20 collectebonnen op één vel en u kunt kiezen uit twee waardes:
1 vel van € 0,50 kost € 10,00
1 vel van € 1,00 kost € 20,00

U maakt het bedrag over op rekening NL 46 RABO 0382 6033 11 t.n.v. Geref. Kerk Oostwold en vermeld bij de omschrijving duidelijk het aantal vellen en de soort bonnen.
De bonnen zijn dan na enige tijd verkrijgbaar bij Kees Kasper (0596-601258), een telefoontje voor het ophalen wordt aanbevolen.

Aanbeveling gebruik collectebonnen
* met collectebonnen bent u af van het sparen van muntgeld voor de collecte
* het geld is eerder beschikbaar, wat gunstig kan zijn voor de liquiditeitspositie van de kerk
* de aankoop van bonnen kan gebeuren wanneer het u het best uitkomt
* de bewijsstukken worden door de belastingdienst geaccepteerd als aftrekpost bij de giften

Alle kerkelijke gemeenten hebben de ANBI status.