Concert voorjaar 2016

Concert Constance Allanic en Barokensemble Kunstencentrum De Klinker

Voor de derde keer na de restauratie werd in de Protestantse Kerk aan de Goldhoorn in Oostwold een concert gehouden.
Ook dit keer was het weer een gevarieerd concert, met harpiste Constance Allanic en het Barokensemble van het Kunstencentrum De Klinker.

Constance speelde o.a. muziek van Carl Philipp Emanuel Bach en Johann Sebastiaan Bach. Opvallend was dat ze tijdens het hele concert geen muziekblad raadpleegde: alles speelde ze feilloos uit het hoofd.
Het Barokensemble speelde muziek van Telemann en Pepusch.
Ruim 120 mensen zaten in de kerk om naar de prachtige muziek te luisteren. Veel bezoekers roemden de mooie akoestiek van deze kerk.
Kortom: het was wederom een zeer geslaagde middag en velen roemden ook de prachtige ambiance van deze kerk en de zeer goede staat waarin deze verkeert. Als Rijksmonument - in de bouwstijl Amsterdamse School - een gebouw wat hopelijk nog lang behouden mag blijven.

Constance Allanic

www.000webhost.com