Dienst thuis volgen
Om de dienst te beluisteren klik hier

Alle kerkdiensten in Nieuwolda, Oostwold, Finsterwolde en Bad Nieuweschans worden rechtstreeks uitgezonden via: sites.google.com/site/kerkradiopgo

Voor de liturgie van de betreffende dienst kunt u kijken onder Kerkdiensten – Liturgie
Ook de nieuwsbrief is via de site te lezen onder Kerkdiensten – Nieuwsbrief

Luisteren via de computer
Indien men over een computer, tablet of smartphone beschikt, klikt men op de link boven aan deze pagina. Er wordt op deze site duidelijk uitleg gegeven over hoe u de diensten vervolgens kunt beluisteren. U kunt de diensten live luisteren, maar ze zijn ook nog een tijdlang beschikbaar om opnieuw te beluisteren.

Luisteren zonder computer
Hebt u geen computer, tablet of smartphone, dan is het mogelijk om via uw diaken een internetradio in bruikleen te krijgen. Om de radio te kunnen gebruiken is er verbinding
met internet nodig. Dit kan via een eigen aansluiting, maar in de praktijk wordt er ook wel gebruik gemaakt van de internetaansluiting bij een van de buren (dit uiteraard altijd in overleg). De bediening van de radio is eenvoudig, omdat het een één-knops-systeem is.
Met de internetradio kan de dienst alleen rechtstreeks beluisterd worden, later de dienst beluisteren is op deze manier helaas niet mogelijk. De diaconie stelt de radio's gratis ter beschikking, wel worden ze begeleid door een busje waarin u een bijdrage kunt doen, bijvoorbeeld tijdens de collecte in de dienst, waarmee de kosten kunnen worden gedekt.