Bekend maakt Bemind 2018

Zaterdag 2 juni werd voor de vierde keer het Kerkenpad Oost-Groningen georganiseerd en onze kerk in Oostwold was deze dag weer geopend voor publiek.
Net als voorgaande jaren was het weer zo dat het bezoekersaantal 's ochtends laag was en
's middags een stuk hoger.
We mochten deze dag iets meer dan 50 bezoekers verwelkomen die zeer geïnteresseerd waren in ons kerkgebouw en daarnaast nog een serie mensen die snel even een blik naar binnen wierpen.
De bezoekers kwamen weer uit alle delen van het land, waardoor steeds meer mensen kennis maken met het prachtige religieuze erfgoed van onze regio.
Volgend jaar zal het Kerkenpad dan ook zeker weer georganiseerd worden en wel van 10.00-16.00 uur op 1 juni!

Kijk voor meer informatie over het Kerkenpad Oost-Groningen op de website of blijf op de hoogte via facebook